Sange fra Gemmebogen – og andet godt

 

Repertoiret i Musiske fortællinger hentes fra vores fælles “Gemmebog” –  som vokser støt og roligt.

Sangene tager typisk udgangspunkt i de seneste 30 års danske sangskriver-tradition, selvom nyere sange fint kan finde vej til programmet.

Og originale sange forekommer ofte.

Alle sange bruges som illustration og perspektivering af  fortællinger, som oftest handler om livets store følelser:  kærlighed, venskab, smerte, humor mm. – kort sagt om alt det, der er på færde i – og mellem – mennesker.

Hvis du i forbindelse med et arrangement har ønsker om en særlig sang, er du velkommen til at kontakte “Musisk fortælling” – så vil jeg bestræbe mig på at inddrage sangen i programmet.

Musisk fortælling forekommer ofte som en tema-fortælling. Nedenfor kan du læse lidt om nogle af de mest efterspurgte temaer.

En musisk fortælling om min tid i Muskelsvindfonden:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Et arbejdsliv har sat sine spor. En dagligdag blandt mennesker med mange behov – og mange kvaliteter – er en fortælling værd.

Fortællingen vil tage udgangspunkt i Muskelsvindfondens spændende historie med fokus på formålet, frivilligheden, medlemsarbejdet, værdierne mm.

Arrangementet egner sig fint til arbejdspladser – som social aktivitet i forbindelse med kurser, i forbindelse med forskellige netværksmøder, som indlæg i et aftenskolearrangement, på højskoler mv.

En Musisk hyldest-fortælling om Sebastian:

Sebastian behøver næppe nogen nærmere præsentation. Med mere end 50 års aktivitet som sangskriver og komponist har han for længst skrevet sig dybt ind i danskernes hjerter.

Besøg Sebastian her

Trio Guldagger + har udviklet en særlig Sebastian hyldest fortælling.

Besøg trio Guldagger+ her

 

 

Lukket for kommentarer.