Repertoire

Musiske fortællinger med sange fra Gemmebogen:

 

Repertoiret i Musisk fortælling hentes fra “Gemmebogen” –  som vokser støt og roligt.

Sangene tager typisk udgangspunkt i de seneste 30 års danske sangskrivertradition, selvom nyere sange fint kan finde vej til programmet.

Hvis du i forbindelse med et arrangement har ønsker om en særlig sang, er du velkommen til at kontakte “Musisk fortælling” – så vil jeg bestræbe mig på at inddrage sangen i programmet.

 

 

 

Rockens Rolle:

Fortællingen om rockens rolle har et lidt andet udgangspunkt.

Nedenfor kan du se nogle af mulighederne:

Hotel California, Jailhouse Rock, Apache, Yakke ti yak, My back Pages, Teach your children, Sunny Afternoon, Out of Time, Alabama Song, The Young Ones, Was a Sunny day, Handle with care, Shower the people, Costa del sol, Mr. Tambourine man, Englishman in NY, When the ship comes in, You got a friend, Johnny B. Goode , Losing my Religion m.fl.

 

En musisk fortælling om min tid i Muskelsvindfonden:

Et arbejdsliv har sat sine spor. En dagligdag blandt mennesker med mange behov – og mange kvaliteter – er en fortælling værd.

Fortællingen vil tage udgangspunkt i Muskelsvindfondens spændende historie med fokus på formålet, frivilligheden, medlemsarbejdet, værdierne mm.

Arrangementet egner sig fint til arbejdspladser – som social aktivitet i forbindelse med kurser, i forbindelse med forskellige netværksmøder, som indlæg i et aftenskolearrangement, på højskoler mv.

 

Det eksemplariske lederskab:

Igennem mere end 20 år har jeg beskæftiget mig med ledelsesudvikling i virksomheder, organisationer og i foreninger. I forbindelse med afholdelse af inspirationsoplæg, kurser og uddannelser, har jeg sammensat et særligt program, som læner sig op ad  “7 gode vaner i ledelse”.

Det er en række sange, som på hver sin måde illustrerer og repræsenterer nogle af de vigtige ledelsesprincipper, som gennemgås i bogen om de 7 Gode Vaner.

Dermed får tilhørerne en poetisk/musikalsk indgang til nogle af de vigtige ledelsesprincipper, som ind imellem kaldes eksemplariske principper.

 

 

Du kan se billeder og høre lidt musik på Musisk fortællings FaceBook side

 

 

 

 

Lukket for kommentarer