Musiske Fortællinger fra – og om – livet

– med musikken og poesien som sprog.

 

Idéen til musiske fortællinger kommer fra Per Larsen. Inspirationen hentes fra både det personlige liv og fra arbejdslivet. Dels som forstander på Den Rytmiske Højskole i Odsherred og dels som leder af Muskelsvindfondens store gruppe af frivillige hjælpere og medlemmer.

Et arbejdsliv, der har sat sine spor. En dagligdag blandt mennesker med mange behov – og mange kvaliteter – er en fortælling værd.

En lang række sange har – af forskellige grunde – fundet vej til gemmebogen.

Det er disse sange, der bruges som illustration til de fortællinger, som tilhørerne præsenteres for.

Og der er både “lyttesange” og syng-med-sange!

Sangene tager afsæt i den danske sangskrivertradition med sange af eksempelvis Sebastian, Anne Linnet, Erik Grip og Michael Falch. Men Donovan, Dylan, Paul Simon og James Taylor blinker også i baggrunden.

Også nyere sange har fundet vej til gemmebogen. Kendte og mindre kendte sange imellem hinanden – og alle med en illustrativ historie.

Musiske fortællinger præsenteres ofte sammen med én eller flere musikalske venner. Du kan se en præsentation af disse venner under menupunktet “Fortællinger”.

Rammen om fortællingen kan være et forsamlingshus, en højskole, en kirke, en dagligstue, en café, en virksomhed eller et medlemsmøde i en forening. Der er som regel mellem 20 – 150 tilhørere.

 

Musisk fortælling tilbydes også til pleje- og aktivitetscentre i Københavns kommune:

I Københavns Kommune har et politisk flertal besluttet at bevilge midler til musikalske oplevelser til beboerne på kommunens pleje- og aktivitetscentre.

Du kan se den aktuelle liste over godkendte musikere her:

 

Sebastian fortælling

Mere end 50 års aktivitet som musiker, sangskriver og komponist kalder på en fejring. Trio Guldagger+ – verdens største trio – har sammensat en spændende Sebastian hyldestfortælling.

Mød Trio Guldagger her

 

Du kan også besøge “Musisk Fortælling” på Facebook, hvor du kan se billeder og høre lidt lydklip fra de forskellige koncertfortællinger:

https://www.facebook.com/Musisk-fortælling-213195905734690

Bookmark permalink.

Lukket for kommentarer.